Cherokee SRT8 Forum banner
1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
20 Posts
Discussion Starter · #1 ·
hello, having an issue with service awd light coming on then nav screen goes blank then light goes off and screen comes back on, is this a common problem? thanks for any help
 

·
Marathon Man
Joined
·
3,229 Posts
Having any noise coming from the transfer case? When was the last time you changed out the TC fluid?

Could be a whole bunch of different issues causing the problem.

When my service light came on it ended up being a $7 brake switch causing the problem. But I didn't have any issues with the NAV when it happened.

Sounds almost electrical.
 

·
Administrator
Joined
·
6,373 Posts
That's funny, mine went off yesterday. Using my handy dandy Android app called Torque I went in to see what fault code it was. I wish I could remember the exact one, but is was a P0500 (or one close to that), rough idle cold start. I cleared the code and the Service AWD System went out on restarting the Jeep. I'll keep an eye on it, but I don't think it was anything serious. We had snow yesterday and the roads were very slippery and I have a feeling that had a lot to do with it.

Bernie
 

·
Registered
Joined
·
20 Posts
Discussion Starter · #7 ·
had truck in at the dealer today, has codes for transfer case motor performance and transmission implausible wheel speed, still no definite answer tho what the problem is, fluid is in great condition(color is good) but i just bought this truck and am thinking about changing it out anyways cus they might have put wrong fluid in it
 
1 - 7 of 7 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top